„Mlékařská základka“ – workshop

Původní březnový termín přesunut na 2. června 2020! Jinak vše ostatní platí…

Přijďte si vyzkoušet, co všechno lze z mléka vyrobit v kterékoli kuchyni a bez speciálního vybavení. Kurz je určen pro začátečníky a kombinuje praktické zkušenosti nadšené kuchařky se znalostmi získanými studiem na Ústavu technologie mléka a tuků na VŠCHT.

Na co se můžete těšit?
– Povíme si pár slov k mléku jako takovému
– Popíšeme si základní techniky zpracování mléka
– Prakticky si vyzkoušíme výrobu jogurtu, dvou druhů čerstvého sýra a másla
– Ukážeme si, jak zpracovat podmáslí a syrovátku
… a odpovědi na všechny vaše otázky

Registrace kliknutím na „zúčastním se“ nebo na emailu lenka@vyvazeno.cz
Cena: 490 Kč/osoba