Upeč si svůj pecen – kurz přípravy kváskového chleba

Nově 2 termíny tohoto oblíbeného kurzu. 9. a 16. června 2020! Termín 9.6. obsazen, termín 16.6. ještě volný!

Přijďte se naučit péct vlastní kváskový chléb. Křupavý, úžasně voňavý a vlastníma rukama upečený bochník chutná totiž nejlépe. Vaše rodina či přátelé se budou předhánět v tom, kdo první zakrojí do kůrky.

Co se na kurzu dozvíte?

– Jak udržovat kvas čerstvý a silný
– Jak připravit rozkvas a zadělat těsto
– Jak kontrolovat proces kynutí
– Jak vytvarovat bochník, podle vašich představ
– Jak na pečení v troubě, kterou máte doma

Kurz probíhá v prostorách obchodu, takže si vyzkoušíte vše až po tvarování bochníků. Pečení bude následně na každém z vás. Zkušenosti z předchozích kurzů ukazují, že to každý skvěle zvládl.

Cena: 500 Kč/ osoba
Kapacita kurzu: 8 osob
Registrace kliknutím na „zúčastním se“ nebo na emailu lenka@vyvazeno.cz.

Upeč si svůj pecen